Tyson Fury haastoi huippunyrkkeilijän levottomassa somevuodatuksessa – fanit suuttuivat ideasta

© Kuva: Getty Images

Vasta paluunsa nyrkkeilyyn tehnyt raskassarjan ex-mestari Tyson Fury vaahtosi Instagramissa halustaan haastaa jenkkitähti Deontay Wilder kehässä. Fanien vastaanotto britti-iskijän ehdotukselle oli varsin tyly.

9. kesäkuuta pitkän tauon jälkeen paluunsa nyrkkeilyyn tehnyt Fury tiedusteli sosiaalisessa mediassa, kuinka moni hänen faneistaan haluaisi nähdä hänen tyrmäävän Wilderin.

– Istuskelen vain täällä salilla ajatellen, että kuinka moni haluaisi nähdä minun tyrmäävän Deontay Wilderin massiivisessa ottelussa? WBC-mestari vastaan lineaarinen raskassarjan maailmanmestari. Kummatkin voittamattomia, yli 198-senttisiä ja rääväsuisia. Lehdistökommentit olisivat eeppisiä ja itse ottelu olisi kunnon ilotulista, Fury vouhotti.

Nyrkkeilytähden fanit eivät suhtautuneet asiaan kovin innostuneesti. Suurin osa kyseenalaisti, miten yli kahden vuoden tauolta palannut raskassarjalainen voisi kuvitella voittavansa väkivahvan amerikkalaisen.

– Sinä et ole valmis, kaveri, paluumatsi oli shokeeraava, yksi faneista torui.

– Otahan muutama hyvä matsi ensin, et ole valmis. Tämä on liian aikaista, toinen huomautti.

– Ryömi ennen kuin kävelet, eräs kommentoija sivalsi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.