Tenniksen US Openissa syntyi keskiviikkona kohu, kun tuomari teki virhearvion antaessaan ranskalaiselle Alize Cornet’lle varoituksen tämän käännettyä tauon jälkeen paitansa oikein päin kentän reunalla. Tuomarin näkemyksen mukaan tämä oli varoituksen arvoinen teko, vaikka miespelaajat olivat kekkuloineet pitkin turnausta ilman paitaa kentän reunalla mielin määrin rangaistuksetta.

US Openin johtajat pahoittelivat eriarvoisesti tapahtunutta toimintaa.

– Kaikki pelaajat saavat vaihtaa paitaa kentän laidalla. Siitä ei saa varoitusta. Olemme pahoillamme, että Alize Cornet’lle annettiin eilen varoitus. Olemme selventäneet linjaamme varmistaaksemme, ettei tällaista tapahdu jatkossa, kisajärjestäjät kertoivat.

Cornet oli ihmeissään tapahtuneen johdosta. Ranskalainen hävisi ottelussa ruotsalaiselle Johanna Larssonille erin 6-4, 3-6, 2-6.