Kiira Korpi täyttää tänään 30 vuotta ja juhlii synttäreitään julkaisemalla elämästään kirjan.

Korpi on muun muassa viisinkertainen Suomen mestari sekä voittanut kolme EM-mitalia. Lisäksi Korpi on kilpaillut kahdesti olympialaisissa vuosina 2006 ja 2010. Nykyään hän opiskelee New Yorkissa psykologiksi.

Korpi hehkuttaa kolmekymppisiään ja Kiira ehjäksi särkynyt-elämäkertakirjaansa Instagram-tilillään.

– Mä täytän 30 ja mun ”eka elämä” on nyt näiden kansien välissä. Mä niin sydämestäni toivon, että tää kirja vois tuoda sen lukijalle iloa, oivalluksia, toivoa, valoa tai mitä tahansa sielun energiaa. Sen lukeminen saattaa tuntua ajoittain rankalta ja surulliseltakin, mutta muistetaanhan, että särkyessään voi tulla ehjäksi, Korpi kirjoittaa.

Korven elämästä kertovan Kiira Ehjäksi särkynyt käsittelee muun muassa Korven lapsuutta, jännittämistä, tulevaa aviomiestä, paino-ongelmiaa ja loputonta uupumusta.