Salibandyliigassa pelattiin perjantaina yksi peli, jossa sunnuntain tapahtumaotteluunsa valmistautuva Westend Indians kaatoi kotonaan LASB:n 5-2.

LASB kykeni kuromaan isäntien nopean kahden maalin johdon vielä umpeen, mutta jo toisen erän viidennellä minuutilla Aaro Astala nosti espoolaisten voitto-osumaksi jääneen 3–2-maalin.

Lopullinen ratkaisu nähtiin päätöserässä LASB:n Perttu Koljosen saadessa viiden minuutin jäähyn. Siirretyn rangaistuksen aikana Tuomas Harjula kiskaisi Indiansille kuudella viittä vastaan neljännen osuman, ja Koljosen marssittua jäähypenkille Otto Lehkosuo naulasi vielä viidellä neljää vastaan päätöslukemat.

Astala oli maalillaan ja kahdella maalisyötöllään illan tehomies, lahtelaisista Rasmus Kainulainen merkkautti maalin ja syöttöpisteen.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina Tampereella Classicin sekä OLS:n kohtaamisella ja Jyväskylässä ottelulla Happee–SPV, jossa lajilegendat ja veljekset Mika Kohonen (Happee) ja Mikko Kohonen (SPV) iskevät ensi kertaa yhteen Salibandyliigassa.