Nuorten olympialasten ilmakivääriammunnan 10 metrin sekaparikilpailu käytiin Buenos Airesissa.

Suomen Viivi Kemppi oli argentiinalaisen parinsa Facundo Firmapazin kanssa karsintakilpailun 4:s pistein 825,9. Ensimmäisellä pudotuskierroksella Kemppi / Firmapaz voitti tiukassa kamppailussa parin Wang (CHN) / Emilov (BUL) lukemin 10-9 ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

– Alku oli vähän tahmea, mutta sitten alkoi kulkea oikein kunnolla. Ekalla jatkokierroksella oli todella tiukkaa ja siinä tuli vähän järjestäjillekin sähläystä, kun piti uusia yhdet laukaukset, joiden ansiosta sitten lopulta selvisimmekin jatkoon, Sanoi Kemppi Olympiakomitean tiedotteessa.

Ammunnan sekaparikilpailu jatkuu puolivälierillä tänään torstaina klo 15 Suomen aikaa. Suomalais-argentiinalaista kaksikkoa vastaan asettuu pari Benedetti (ITA) / Mahardika (INA).

Päivän toisessa sekajoukkuekilpailussa Judoka Turpal Djoukaevin edustama Team Los Angeles putosi jatkosta neljännesvälierissä.