UFC-kohuottelussa Habib Nurmagomedoville hävinnyt Conor McGregor on kohun jo jokseenkin laannuttua julkaissut Instagram-tilillään omia kommenttejaan ottelusta.

Puheet ovat jo paljon maltillisemmat aiempaan kiehumiseen verrattuna.

– Hän yllätti oikealla suorallaan, mikä muutti koko ottelun suunnan. Iskun jälkeen hän otti etäisyyttä, mikä oli viisas liike. Se kuuluu lajiin, joten siinä ei ollut ongelmaa. Hyvin pelattu.

– En kunnioittanut hänen pystyottelemistaan yhtään valmistautuessani otteluun, joten en harjoitellut sitä erityisesti. Sitä ei tule tapahtumaan uudestaan, irlantilainen totesi.

Ottelu alkoi kääntyä mestaruuden haastajana toimineen McGregorin kannalta jo parempaan suuntaan, kunnes miehen omien sanojen mukaan homma luisui uudelleen käsistä.

– Kamppailu-urani huonoimman erän jälkeen kolmas erä oli minun heiniäni. Neljännessä erässä palautumiseni ei ollut sillä tasolla, jolla sen olisi pitänyt olla. Ajauduin huonoon asemaan ja tein kriittisen virheen, mikä paljasti selkäni. Lopulta minut lyötiin rehellisesti, mies summasi.

Lopuksi McGregor vakuutti palaavansa takaisin kehiin itseluottamuksella ja kertoi toivovansa saavansa joskus vielä uusintaottelun Nurmagomedovia vastaan.