© Kuva: Getty Images

Pidätkö nyrkkeilystä tai vapaaottelusta? – Nyt tulee USA:ssa suuressa nosteessa oleva Bare Knuckle Fighting Championship, jossa ei liiemmin sääntöjä ole!

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

MMA on ollut todella kovassa nosteessa jo useamman vuoden ajan, eikä taistelulajien suosiolle näy loppua.

Vapaaottelujärjestöt UFC ja Bellator kilpailevat taistelulajien katsojista nyrkkeilyn ohella, mutta nyt mukaan on liittynyt myös uusi tulokas.

Amerikkalainen Bare Knuckle Fighting Championship toteutti kesällä ensimmäistä kertaa 131 vuoteen paljain nyrkein oteltavan kamppailutapahtuman. Nyt tapahtumia on ollut jo useampia ja organisaatio on saanut paljon näkyvyyttä kotimaassaan.

Lajissa otellaan eri painoluokissa, mutta siinä nyrkkeillään ilman käsineitä ja vain ranteet teipataan. Lajissa ei sallita muita lyöntitapoja tai potkuja kuin rystysillä lyöminen, mutta niskasta kiinni ottaminen on sallittu.

Eriä on viidestä yhdeksään ja ne ovat pituudeltaan kaksi minuuttia pitkiä. Voittaja ratkeaa tyrmäyksellä tai tuomariston pisteillä.

Tapahtuman promoottori Dave Feldman kertoi käyneensä 28 urheilukomitean juttusilla, ennen kuin hän sai vihdoin Wyomingin osavaltiosta luvan tapahtumalle.

Katso videolta tapahtumasta ja sen säännöistä. Alla myös hienoja tyrmäyksiä!

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos