Suomen menestynein urheilija lajissaan lopettamassa uraansa – Avautui sosiaalisessa mediassa ongelmistaan

© Kuva: Getty Images

Suomalainen snookerpelaaja Robin Hull avasi loukkaantumistilannettaan sosiaalisessa mediassa ja vihjasi vahvasti, että ura saattaa päättyä meneillään olevaan kauteen.

Suomen menestynein pelaaja on hävinnyt tällä kaudella viisi seitsemästä ottelustaan, eikä ole selvinnyt toiselle kierrokselle kertaakaan pelaamissaan turnauksissa.

44-vuotias jakoi Twitteriin tekstin, jossa kertoo syyn, miksi hän ei ole viime aikoina menestynyt toivotulla tavalla.

– Kuitit matseista alkaa oleen jo sitä luokkaa, että en kestä enää. Vuoden 2017 lopussa sain diagnoosin servikaalisesta dystoniasta, hakeuduin silloin neurologille pään ja vasemman käden vapinasta. Samantyyppistä vaivaa on ollut jo vuodesta 2006 hyvin lievänä, mutta puhkesi kunnon kukkaan ekaa kertaa 2016. Silloin laitoin kilpastressin piikkiin ja hommaa jatkettiin huulta purren, 44-vuotias Hull kirjoittaa.

– Nykyään päivittäisen fysion ja niskaan laitettavien botox-piikkien avulla olen saanut paljon apua, mutta joku raja on kuitenkin ylittynyt lähiaikoina, koska kisapelaaminen on enemmän arvailua kuin kontrollia johtuen vapinasta ja jäykkyydestä. Realistisesti ajatellen tässä mennään vikalla suoralla, päätös ensi toukokuussa. Tätä kautta on kuitenkin runsaasti jäljellä ja tahtoa riittää kuin pienessä kylässä. Irti otetaan mikä lähtee, Hull vihjasi uransa päättymisestä.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta