Vapaaottelija Khabib Nurmagomedovin manageri Ali Abdelaziz on paljastanut UFC-mestarin hakevan seuraavasta ottelustaan jättimäistä palkkiota.

Nurmagomedov puolusti menestyksekkäästi UFC:n kevytsarjan mestaruuttaan skandaaliin päättyneessä ottelussa Conor McGregoria vastaan. McGregor tienasi tuosta ottelusta noin 50 miljoonaa dollaria. Nurmagomev haluaa seuraavasta matsistaan 50-100 miljoonaa dollaria.

– Kaveri, jota vastaan juuri ottelimme, tienasi 50 miljoonaa. Khabib menee hänen edelleen globaalina supertähtenä. Hän on mies joka on tavannut (Venäjän presidentti Vladimir) Putinin ja (Turkin presidentti Recep Tayyip) Erdoganin, toinen kaveri myy viinaa kulmakaupassa. He eivät ole edes samalta v***n planeetalta, Abdelaziz täräytti TMZ:lle.

Tony Ferguson on Nurmagomedovin ykköshaastaja UFC-titteliin, mutta tuosta ottelusta ei ole odotettavissa manageri Abdelazizin ilmoittamia summia. Todennäköisempiä vaihtoehtoja ovat nyrkkeilyottelu Floyd Mayweatheria vastaan tai uusintaottelu McGregorin kanssa.

– Ehkä pöytään isketään lopulta läjä rahaa, ehkä uusintaottelu. En tiedä. Ehkä annamme uusinnan kaverille, jonka juuri tapoimme. Mikä tahansa tuo Khabibille rahaa. Se on nyt minun tehtäväni, se ei ole Khabibin tehtävä. Hän on luonut perintönsä, 11 vuotta ja 27 ottelua. Nyt raha puhuu (money talks and bullshit walks), se siitä, Abdelaziz kommentoi.

Lähde: MMA Fighting.