Naisten Salibandyliigassa neljännellä sijalla oleva SB-Pro on antanut päävalmentaja Vesa Pulkkiselle potkut. Seura tiedotti kotisivuillaan, että Sami Saarikoski on joukkueen uusi valmentaja 3.12. alkaen.

Samalla seura tiedotti, että Paula Jouhten liittyy valmennusryhmään. Seura toivotti uudelle valmennuskaksikolle tiedotteessan tsempit, mutta Pulkkiselle terveisiä ei herunut. Miehelle ei toivotettu edes hyvää jatkoa. Häntä ei mainittu tiedotteessa sanallakaan.

SB-Pro voitti Pulkkisen alaisuudessa kuusi ottelua yhdeksästä. Viikonloppuna joukkue hävisi vieraissa Pelicansille lukemin 7-3, mikä oli johtoportaalle ilmeisesti liikaa.

SuomiUrheilu haastatteli Pulkkista vain kolme päivää sitten, jolloin potkut eivät todellakaan olleet aavistettavissa.

Nurmijärveläiset vaihtoivat myös viime kauden jälkeen hieman erikoisesti valmentajaa, kun mestaruuteen joukkueen johdattanut Matti Kaipio sai lähteä, vaikka hänellä oli sopimusta kaksi kautta jäljellä.

Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!