Roosa Koskelon saksalaisjoukkue Allianz MTV Stuttgart selvitti tiistaina tiensä naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Stuttgart voitti kolmannen kierroksen toisen osaottelun kotonaan CSM Volei Alba Blajia vastaan 3-0 (25-19, 25-17, 25-11) ja perään pelatun kultaisen erän 15-7. Avausosa Koskelon joukkue hävisi aiemmin Romaniassa viime kauden finalistille 1-3.

Koskelo pelasi tutusti koko ottelun Stuttgartin liberona. Tilastoihin merkittiin kymmenen vastaanottoa ilman virheitä 60% tarkuudella.

Suomalaisia nähdään tämän kauden naisten Mestarien liigassa mukavasti, kun Hämeenlinnan joukkueen lisäksi Daniela Öhman (Beziers), Michaela Madsen (RC Cannes) ja Roosa Koskelo (Stuttgart) ovat mukana lohkovaiheessa.

Stuttgart pelaa samassa lohkossa Öhmanin Beziersin, hallitsevan mestarijoukkueen turkkilaisen Vakifbankin ja bulgarialaisen Maritza Plovdivin kanssa.