TV:stä ja radiosta tuttu mediapersoona Aki Linnanahde aloittaa nyrkkeilijä Edis Tatlin yhteistyösopimuksien manageroimisen omistamansa Concreto Agency Oy:n kautta.

Allekirjoitettu sopimus pitää sisällään kaikki nyrkkeilytähden kaupalliset yhteistyökumppanuudet, sekä nyrkkeilykehän ulkopuoliset esiintymiset.

– Meillä on yhtiökumppanieni kautta vahvaa brändisuunnittelun ja myynnin osaamista. Uskon, että tämä yhdistettynä omaan osaamiseeni ja Ediksen poikkeuksellisen kiinnostavaan henkilöbrändiin mahdollistaa meille jo vuoden 2019 aikana hienoja asioita. Haluamme viedä Ediksen tarinaa eteenpäin, luoden yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa molempien kannalta mielekästä sisältöä, Linnanahde hehkuttaa tiedotteessa.

Urallaan peräti 31 voittoa 33 ottelusta ammattilaisena ottanut Tatli nousi kaiken kansan tuntemaksi urheilijaksi voitettuaan marraskuussa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun yhdessä parinsa Katri Mäkisen kanssa. Tanssikengät on kuitenkin jo laitettu syrjään ja kova työ harjoitussalilla on taas alkanut.

– Haluan voittaa MM-vyön Suomeen ja olen motivoituneempi kuin koskaan aiemmin urallani. Näen selkeästi mitä haluan, mihin olen menossa ja mitä se vaatii. Nyt solmittu yhteistyö Concreto Agencyn kanssa on tärkeä palanen kokonaisuutta, sillä voin luottaa, että ammattilaiset hoitavat urheilun ulkopuoliset asiani ja takaavat sen kautta työrauhan harjoitteluuni, Tatli taustoitti sopimuksen syntyä.

Tatlin seuraava esiintyminen nyrkkeilykehässä tullaan näkemään kevään 2019 aikana. Urheilupuolesta ja otteluiltojen järjestämisestä vastaa jatkossakin pitkään Tatlin kanssa yhteistyötä tehnyt Pekka Mäki.

Concreto Agency Oy on Aki Linnanahteen, Jukka Vaittisen ja Samuli Justenin kesällä 2018 perustama tarinallisiin sisältöihin ja brändistrategioihin erikoistunut yhtiö. Yritys on tehnyt yhteistyötä muun muassa Invesdorin, K-Citymarketin, Kirkkonummen kunnan, sekä Mustin ja Mirrin kanssa. Concreto Agencyn tuotantoja tullaan näkemään myös televisiossa vuoden 2019 aikana. Edis Tatli on yhtiön ensimmäinen manageroitava henkilöbrändi.

Lähde: Concreto.fi.