Mäkihyppykilpailu typistyi jälleen yhteen kierrokseen Rukalla – ”Ei siellä mikään hirveen hyvä keli ollut”

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Lauantaina ensimmäisen mäkihypyn Continental Cupin voittonsa Rukalla hypännyt Norjan Robin Pedersen oli yhtä vahva myös sunnuntaina. Suomalaisista paras oli Eetu Nousiainen 12. sijallaan.

Vaikeat tuuliolot sävyttivät Rukan Continental Cupin viikonloppua. Suoraan mäkeä vasten puhaltanut tuuli oli kova, mutta lauantain tapaan kilpailu saatiin vietyä läpi yhden kierroksen kilpailuna.

Pedersenistä tuli viikonlopun tuplavoittaja, hänen hypätessään 137 metriä. Kilpailun toiseksi hyppäsi Saksan Felix Hoffmann ja kolmanneksi hänen maanmiehensä Martin Hamann.

Nousiainen paransi hyppy hypyltään Rukan viikonloppuna ja hyppäsi sunnuntain kilpailussa sijalle 12. 129,5 metrin lennollaan. Nousiainen harmitteli, että kilpailu typistyi yhteen kierrokseen.

– Tämän päivän hyppy oli rennompi ja puhtaampi. Olisihan sitä voinut vielä yhden hypätä, kun koko ajan meni parempaan suuntaan. Ei siellä mikään hirveen hyvä keli ollut, niin joutu lennolla taistelemaan metrejä tuohon loppuun, totesi Nousiainen Hiihtoliiton tiedotteessa.

Robin Pedersen siirtyi Continental Cupin johtoon 275 pisteellä. Nousiainen on 75 pisteellään 13:ntena parhaana suomalaisena kahden kilpailuviikonlopun jälkeen.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!