Westend Indians vahvisti asemiaan Salibandyliigan kahdeksannella pudotuspelipaikalla kaataessaan vieraissa Karhut 7-3. Lauantain muut voittajat olivat SPV, Happee ja OLS.

Westend Indians repi Porissa tärkeää eroa ensi erän lopulla, kun Tuomas Harjula ja Olli Arkki läiskivät ylivoimamaalit Karhujen Eero Harjulan istuessa viiden minuutin jäähyä. Lisää erikoistilannemerkintöjä nähtiin toisessa erässä, kun Indians osui kahdesti ylivoimalla ja kerran tasavajaalla, Karhut puolestaan kerran ylivoimalla.

Karsijan paikalla pinnistelevä OLS otti tärkeät kolme pistettä kaataessaan kotonaan EräViikingit 4-3. Oululaiset nousivat näin kolmen pisteen päähän suoran säilymisen viivasta ja LASB:sta, joka huomenna saapuu OLS:n vieraaksi. Tänään EräViikingit nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasalukemiin 3-3, mutta vain 15 sekuntia tasoituksen jälkeen laukoi Mika Hirsikorpi isäntien voittomaalin.

SPV löi kotonaan LASB:n lopulta 7-5 menetettyään ensin kahden maalin johdon tappioasemaksi. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua mentiin tasalukemissa 5-5 ennen kuin Suomea ensi viikonlopun Ruotsi-ottelussa edustava Joni-Arttu Sieppi nosti SPV:n voittomaalin. Loppunumerot teki viimeisellä minuutilla Konsta Haukkala.

Jami Manninen laukoi kolme maalia ja syötti kaksi, kun Happee riepotteli kotonaan sarjajumbo Kooveeta peräti 12-3. Hirvet rytkivät taululle 16 minuutissa lukemat 5-0, ja Koovee osui ensimmäisen maalinsa vasta kolmannessa erässä Happeen johtaessa jo 9-0.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelut Welhot–Westend Indians, OLS–LASB ja Classic–TPS, jossa on peräti triplapanos. Sen voittaja nimittäin nappaa liigapisteiden lisäksi TEHO Sport Suomen Cupin finaalipaikan ja finaalin isännyyden.

Lähde: Salibandyliiton tiedote