Tämän vuoden elokuussa Olavinlinnassa järjestetään nyrkkeilyilta, jonka ottelijoita ei ole vielä lyöty lukkoon. Järjestäjillä on kuitenkin yksi nimi mielessä, joka on pakko saada paikalle, otteli hän tai ei.

Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa kansansuosioon noussut Edis Tatli on tällä hetkellä monen naisen päiväuni.

– Sain puhelun naiselta, joka tiedusteli Tatlin osallistumista Boxing Nightiin. En uskaltanut sitä hänelle luvata, mutta nainen sanoi, ettei Ediksen tarvitse edes otella, vaan riittää, että hän olisi Olavinlinnassa. Nainen sanoi, että heitä olisi tulossa neljänsadan hengen faniryhmä, tapahtumajärjestäjä Pasi Pekkonen kertoo Itä-Savon mukaan.

Myös promoottori ja Tatlin valmentaja Pekka Mäki tietää miehen arvon tällä hetkellä.

– Ediksen tanssivoitto toi aivan uusia kannattajia nyrkkeilyllekin. Urheilupiireissähän hänet kyllä tunnettiin, mutta nyt suosio on sellaista, että miehen on jo vaikea mennä kauppaan, Mäki kommentoi Itä-Savolle.

Huippunyrkkeilijät Robert Helenius ja Eva Wahlström ovat myös mukana toivelistalla tapahtumaan.