OLS:n Eemi Dolk on valittu Bandyliigan joulukuun pelaajaksi. Dolk teki joulukuussa kuuteen otteluun tehot 7+3. Dolk on saanut tehopisteitä yli puoleen OLS:n tämän kauden maaleista ja onkin mahdollisesti joukkueelleen tärkein yksittäinen pelaaja tämän kauden liigassa.

– Nyt olen pysynyt terveenä ja se on vaikuttanut omaan peliin paljon. Muutama kausi meni vammojen kanssa taistellessa, mutta nyt kun on toista kautta pysynyt terveenä, niin se on vaikuttanut positiivisesti. Tuntuisi ainakin siltä, että olisi uran paras kausi menossa. Mestaruuskausi 2014 oli myös hyvä kausi itselle, mutta silloin oma rooli oli erilainen. Nyt on pallollisesti paljon isompi rooli joukkueessa, Dolk sanoo.

– Mukava olisi päästä maajoukkueesakin joskus kokeilemaan. Meillä on tosin kansallisesti aika hyvä terävin kärki, eikä maajoukkuseeseen meno ole mikään itsestään selvyys. Edelleen toivottavasti pysyn terveenä niin kehitys jatkuu.

Joukkueena OLS on selkeästi jälleenrakennusvaiheessa ja nuoria on tällä kaudella ajettu paljon sisään edustusjoukkueeseen. Tämä on näkynyt myös tasaisuuden puuttumisena ja hyvistä otteluista huolimatta pisteitä oululaiset eivät ole saaneet niin paljoa, kuin olisivat ehkä ansainneet. Pudotuspelihaaveitakaan Dolk ei ole haudannut tämän kauden osalta.

– Monessakin pelissä olisi ollut mahdollisuudet ottaa enemmän kuin mitä saatiin. Joukkueen sisällä kaikki tietää, että ollaan menty yksilötasolla eteenpäin mikä on tärkeää joukkueen tulevaisuudelle. Omasta mielestä ehdottomasti tulevaisuus näyttää hyvältä. Tämä on kilpaurheilua ja vaikka pudotuspeleihin on matkaa, mutta niin kauan kun teoreettinen mahdollisuus on olemassa, niin pelataan sinne pääsystä.

Lähde: Jääpalloliiton tiedote