Dopingpommi! Kolme yleisurheilun supertähteä kilpailukieltoon – Myös yhdeksälle muulle pitkät pannat

© Kuva: Getty Images

Urheilun kansainvälinen välimiestuomioistuin CAS ilmoitti määränneensä 12 venäläisyleisurheilijaa kilpailukieltoon dopingista.

Heidän joukossaan on korkeushypyn olympiakultaa Lontoossa vuonna 2012 voittanut Ivan Uhov, vuoden 2013 korkeushypyn maailmanmestari ja Lontoon olympiakisojen pronssimitalisti Svetlana Shkolina sekä vuoden 2013 moukarinheiton MM-kultamitalisti Tatjana Lysenko.

Uhov ja Shkolina saivat kummatkin neljän vuoden kilpailukiellon. Heidän tuloksensa mitalivuosilta on mitätöity. Lysenko sai sen sijaan peräti kahdeksan vuoden kilpailukiellon, koska oli jo aiemmin jäänyt kiinni Lontoon olympiakisojen uusintatesteissä ja menettänyt olympiakultansa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!