Brasilialainen uimahyppääjä Ingrid Oliveira puhui suunsa puhtaaksi tuoreessa haastattelussa Rio de Janeiron olympialaisten aikaan tapahtuneesta seksikohusta.

Kohu sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun Ingrid harrasti seksiä meloja Pedro Goncalvesin kanssa Rion olympiakylässä. Huhujen mukaan Ingrid olisi häätänyt hyppyparinsa, tuolloin 17-vuotiaan Giovanna Pedroson heidän yhteisestä hotellihuoneestaan tunteja kestäneen seksisessionsa vuoksi.

Asiasta suuttunut Pedroso avautui tapahtumista medialle ja ilmoitti surkeasti sujuneen olympiakilpailun jälkeen, ettei hän aio enää kilpailla Oliveiran kanssa. Sen jälkeen jopa huhuttii, että Oliveira olisi häädetty kisakylästä.

– He kehittivät tarinan, jota he toistivat, toistivat ja toistivat. He antoivat leiman, levittivät valheita ja kirjoittivat tarinoita, joita ei ollut tapahtunut. Kerroin teille totuuden: vein Pedro Gonçalvesin huoneeseeni, mutta se ei tapahtunut kisaa edeltävänä yönä. Hän ei viettänyt koko yötä kanssani, enkä ajanut ketään ulos huoneestani, 22-vuotias Oliveira oikoo uutisointia.

Usain Bolt vei tytön ilman kulkulupaa huoneeseen ja ihmiset käyttivät Tinderiä flirttailuun, mutta ne tarinat eivät vuotaneet.