Classic ja Seinäjoen Peliveljet varmistivat tänään paikkansa Oilersin seurana Salibandyliigan välierissä, kun kumpikin nappasi kotikaukalossa neljännen voittonsa vastustajastaan. Classic kaatoi Westend Indiansin 7-6 ja SPV EräViikingit 12-9. Neljännessä parissa sen sijaan Nokian KrP kavensi TPS:aa vastaan voitoiksi 2-3 lyömällä mustavalkoiset Turussa 6-5.

Classic johti avauserän jälkeen 3-0 ja toisella tauolla 6-3, mutta kolmannen alussa Indians rankaisi Joonas Pylsyn viiden minuutin jäähystä kolmella ylivoimamaalilla. Ratkaisu nähtiin lopulta 107 sekuntia ennen ottelun loppusummeria, kun Oskari Heikkilä laukoi Juha Kivilehdon syötöstä voitto-osuman. Aaro Helin takoi tänään Classicin maaleista kolme.

Seinäjoella nähtiin hurja toinen erä, jonka aluksi SPV karkasi 4–1-johtoon ja lopussa puolestaan EräViikingit edelle tilanteeseen 7-8. Mikko Kohonen kuitenkin tasoitti ennen taukoa, ja kolmannessa erässä Peliveljet menivät 1016 katsojan riemuksi menojaan vieden päätösjakson 4-1. SPV:n kymmenennen maalin upealla läpiajoveivillä nostanut Joni-Arttu Sieppi oli illan isäntä tehoillaan 2+2.

TPS ei kyennyt vielä katkaisemaan sarjaa, kun Olli Kinnusen toisen erän alkuun iskemä 3–2-johto jäi sen illan viimeiseksi etumatkaksi. Turkulaiset kykenivät vielä tasoittamaan edelle kirineiden vieraiden 3–5-johdon, mutta Jere Oksasen laukoma Nokian kuudes maali kuusi ja puoli minuuttia ennen loppua jäi 1326 katsojan harmiksi Kupittaan illan viimeiseksi.Oksanen laukoi ottelussa kaksi osumaa ja ketjun toinen laita Henri Johansson 1+3.

Nokian KrP:n ja TPS:n kuudes puolivälierä mitellään tiistaina Tampereen Raholassa.

Lähde: Salibandyliiton tiedote