Keihäänheittäjät ratkaisevat Suomen mestaruuden Tampereella – Tässä kilpailun suosikit

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Keihäänheittäjät ratkaisevat lauantaina SM-hallimestaruudet Pirkkahallissa. Tampereelle on ilmoittautunut 68 heittäjää.

Keihään SM-hallikisoissa miesten kisan suosikki on 80 metrin kerholainen, Joensuun Katajan Joni Karvinen. Mestaruutta puolustaa Lauttakylän Lujan Jere Salo. 19-vuotiaisssa talvimestaruutta puolustaa Topi Julkunen Juvan Urheilijoista. Hyvän vastuksen hänelle antavat Imatran Urheilijoiden Vili Valtonen ja Antti Vornanen IF Drott.

Naisten talvimestaruutta puolustaa Soinin Sisun Jelena Jaakkola. Hän on kaikkien aikojen hallitilaston nelonen tuloksella 54,63. Jaakkolan lisäksi 50 metrin ylittäjiä on kilpailussa viisi.

22- ja 19-vuotiaiden naisten keihäässä odotukset Satakunnassa ovat korkealla: 22-vuotiaissa Eurajoen Veikkojen Venla Olli on kärkinimi, 19-vuotiaissa suosikki on Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen. Hän on heittänyt aina halliolosuhteissa hyvin, kuten halli-SE:t niin 15- kuin 17-vuotiaissa kertovat. Harjoituskausi on mennyt pääosin hyvin, joten yli 50 metrin kaari on odotettavissa.

Mestaruutta puolustava Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Sofia Pölkky on talvehtinut onnistuneesti, ja heittoihin on tullut kaarta yli 50 metrin lukemiin. Pieniä sairastumisia on ollut, mutta ne voivat vain herkistää kuten ylioppilaskirjoitukset, jotka ovat Tampereen kisojen aattona.

Lähde: Urheiluliiton tiedote

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!