Onko tässä Mestaruusliigan mitalitaistelun musta hevonen? – ”Voittamisen paikka on nyt!”

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona. Oulun Etta hakee välieräpaikkaa pudottuaan jatkosta tässä vaiheessa seitsemänä aiempana keväänä peräkkäin.

– Aikansa voi mennä sen taakse, että kasvatetaan pelaajia ja ollaan sympaattinen joukkue. Mekin pyrimme voittamaan, ja nyt on sen paikka parhaimmillaan. Tämä joukkue tulee tiensä päähän, ja osa siirtyy ulkomaille tekemään uraa. Tällä joukkueella sen paikka on nyt, eikä uutta mahdollisuutta enää tule, sanoo Ettan päävalmentaja Olli Kuoksa Suplan Palloralli-podcastissa.

Etta kohtaa ensimmäisellä kierroksella Raision Loimun ja on hyvässä kevätvireessä.

– Merituuli on tuntunut lämpimämmältä, kun seitsemästä viime pelistä tuli kuusi voittoa. Meillä on ollut hyvä nouseva käyrä kohti playoffeja. Niin oli tarkoitus rakentaakin fysiikka ja pelillinen anti. Onnistuimme siinä hyvin. Joskus muina kausina takki on ollut tyhjä näin keväällä. Nyt pelillinen ja fyysinen taso paranevat koko ajan, Kuoksa sanoo Pallorallissa.

Etta-Loimu nähdään suorana lähetyksenä Ruudussa keskiviikkona kello 18.20.

Uusin Palloralli-podcast taas on kuunneltavissa Supla-palvelussa.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!