Tiikerit Vantaalta on enää voiton päässä Divarin mestaruudesta ja Salibandyliigasta lyötyään tänään Sipoossa ÅIF:n 5-2. Tiikerit johtaa finaalisarjaa voitoin 2-0, ja mestaruus on sille katkolla tiistaina kotona Tikkurilassa.

Eilen vasta viimeisellä minuutilla taipunut ÅIF kykeni tänään kuittaamaan Tiikerien avausmaalin ja livahti pelin puolivälissä johtoon Matias Kuisman ylivoimaosumalla. Tiikerit kuitenkin pohjusti voittonsa jo ennen toista taukoa, kun Aleksi Kanerva tasoitti heti seuraavassa vaihdossa ja Kevin Starck nosti ylivoimalla johtomaalin vain 22 sekuntia ennen erän loppua. Kolmannessa erässä Tiikereille osuivat vielä eilisen voittomaalin tekijä Miika Iskanius ja eiliseen tapaan viimeisen niitin tyhjiin tehnyt Valtteri Laine.

Lähde: Salibandyliiton tiedote