Yhdysvalloissa tehtiin urheiluhistoriaa – Pelaaja allekirjoitti uskomattoman 430 miljoonan dollarin sopimuksen!

© Kuva: Getty Images

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Pohjois-Amerikan baseball-liiga MLB:ssä on pistetty rahaa palamaan oikein urakalla kun, Los Angeles Angels solmi tähtipelaajansa Mike Troutin kanssa 12-vuotisen ja 430 miljoonan dollarin arvoisen megadiilin.

Samalla tehtiin urheiluhistoriaa, sillä kyseessä on aikkien aikojen arvokkain sopimus. Vain kuukausi sitten Manny Machado solmi San Diego Padresin kanssa kymmenen vuoden ja 300 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Sopimus on myös suurin koskaan, jos mittarina käytetään vuosipalkkaa. Trout nimittäin tienaa jokaisesta kaudesta keskimäärin 32 miljoonaa euroa. Aikaisempi ennätys on Arizona Diamondbacksin Zack Greinken nimissä, joka kuittaa jokaisesta kaudestaan noin 30 miljoonaa euroa.

27-vuotias Trout on voittanut MLB:n arvokkaimman pelaajan palkinnon kahdesti.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!