Mikko Korhonen palaa tositoimiin Euroopan-kiertueella suuren muutoksen kanssa: ”Varmasti tässäkin asiassa on kaksi puolta”

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Suomen ykkösgoljaaja Mikko Korhonen palaa tositoimiin Euroopan-kiertueella yhden suuren muutoksen kanssa. Hän aloittaa tällä viikolla Marokon osakilpailun uuden caddien avustuksella. Viiden viime kauden ajan hänen apunaan toiminut Karri Kakko on päättänyt lopettaa.

– Karri ilmoitti päätöksestä pari viikkoa sitten. Aika kiireellisesti olen yrittänyt etsiä itselleni uuden caddien. Harmi sinänsä. Minulle jäi pelkkää hyvää sanottavaa yhteisistä vuosista ja toivottavasti myös Karrille. Toivottavasti hän löytää itselleen pian hyvän uuden jutun, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Korhosen uusi caddie on britti Nick Mumford, jonka Korhonen löysi kilpauransa lopettaneen Mikko Ilosen entisen caddien Jason Hemplemanin avustuksella.

– Jason kertoi Nick Mumfordin niin sanotusti etsivän bägiä. Saimme Nickin kanssa hommat sovittua ja hän on mukana jo Marokossa, Korhonen kertoo.

Englantilainen Mumford on kokenut ammattilainen, joka on toiminut caddiena 24 vuotta.

Työkieli vaihtuu ja varmasti suhde on enemmän ammatillinen. Karrin kanssa olemme hyviä ystäviä, joten se vaikutti omalla tavalla työsuhteeseenkin. Varmasti tässäkin asiassa on kaksi puolta, ja tätä seuraa myös hyviä juttuja, Korhonen pohti.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!