Salibandyn Suomen mestaruus ratkesi trillerin jälkeen jatkoajalla – SB-Pro uusi mestaruutensa

© Kuva: Juha Tamminen

SB-Pro Nurmijärveltä on salibandyn naisten Suomen mestari 2019. Pro löi kotonaan Porvoon Salibandyseuran jatkoajalla 4-3 Jaana Lirkin maalilla ja vei kultamitalit voitoin 4-1. Mestaruus on SB-Prolle kaikkien aikojen kolmas edellisten tultua 2014 ja 2018.
SB-Pro näytti avauserässä purjehtivan kultaan, kun Karoliina Kujala, Emmi Lindh ja Laura Hietamäki takoivat taululle 3–0-johdon. Kujala lakaisi avausmaalin maalin edestä PSS-vahti Arla Salon jalan alta, Lindh osui harhautuksen jälkeen etukulmaan ja Hietamäki iski näyttävästi ilmasta poikkisyötöstä.

Toisessa erässä mestarien hyökkäyspeli kuitenkin tukkeutui, ja pelin puolivälissä Sanni Koli ohjasi upeasti kavennuksen.

Päätösjaksolla kaikki kääntyi yhtäkkiä päälaelleen, kun PSS nosti karvausta ja sai Pron rakentelun täysin sekaisin. Kristiina Järvinen kiskaisi kaukaa kavennuksen kotijoukkueen hukattua pallon omassa päässä, ja heti seuraavassa vaihdossa lakaisi takatolpalle unohdettu Fanny Holmberg tasoituksen.

Jatkoaika ehti vanheta kuusi minuuttia ennen kuin Anu Raatevaara nosti kaukaa omalta alueelta korkean pallon sektoriin ja Jaana Lirkki jatkoi sen yhdellä kosketuksella PSS:n maalin yläkulmaan.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.