Ursula Wikström jakaa par-tuloksellaan sijaa 17 Dubaissa pelattavassa naisten Eurooppa Touriin kuuluvassa Omega Moonlight Classicissa. Vantaalaisen kierrostulokset Emirates Golf Clubin Faldo kentällä ovat olleet 73 ja 71. Kilpailu pelataan ProAm-tyyppisenä ja kolmen kierroksen pituisena. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun pääkiertueella osa kierrosta pelataan valojen loisteessa.

– Tänään peli oli jo hieman parempaa kuin eilen. Puttaaminen oli vahvaa reiän lähellä, mutta lähestymislyönnit jäivät turhan kauaksi ja birdiet melko vähiin. Eilen pelattiin viimeiset viisi väylää kirkkaiden lamppujen valossa ja olihan se vähän erilaista. Varjoja tulee joka suunnasta, mutta yllättävän hyvin siinä puttilinjatkin näki, totesi Wikström.
Torstain tilastot kertovat Wikströmin osuneen avauksillaan väylille 11 kertaa ja lähestymislyönneillään viheriöille 10 kertaa. Putteja kirjattiin 28.

Kärkipaikkaa ennen perjantain finaalikierrosta jakavat viikko sitten Marokossa pelatun Lalla Meryem Cupin voittanut Espanjan Nuria Iturrios sekä Saksan Esther Henseleit. Kaksikko on tuloksessa 135 (-9). Kilpailun toinen suomalainen, Noora Komulainen on tilanteessa -6. Hänellä on kierros vielä kesken. Omega Moonlight Classicissa on mukana 56 pelaajaa, eikä siinä ole cutia.

Lähde: Tiedote