Kaksinkertainen olympiavoittaja paljasti olleensa vain minuuttien päässä kuolemasta – Yksi puhelinsoitto pelasti kuitenkin hänet

© Kuva: Getty Images
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kaksinkertainen pyöräilyn olympiavoittaja Victoria Pendleton on paljastanut suunnitelleensa itsemurhaa vaikeimpina aikoinaan. 38-vuotias Pendleton on kärsinyt pitkään henkisistä ongelmista.

– Ajattelin hirttäytyväni tai viiltäväni käsivarteni auki. Voin rehellisesti sanoa, että olin vain minuuttien päässä kaiken lopettamisesta, Pendleton avautui The Sunille.

Yksi puhelinsoitto pelasti kuitenkin hänet. Hän päätti viimeisenä puhelunaan pirauttaa maajoukkueen psykologille Steve Petersille.

– Oli todella aikaista aamulla. Hän vastasi ja kerroin, että en halua enää elää. Hän puhui pitkään kanssani, paransi oloani ja sai minut ajattelemaan toisin. Peters pelasti henkeni.

– Voin soittaa hänelle koska vain, jos minulla on ongelmia. Tajuan ensimmäistä kertaa, että voin kontrolloida ja muuttaa tuntemuksiani, Pendleton sanoo.

Hyviä ystäviä Pendletonin kanssa nykyään oleva 65-vuotias psykologi on tehnyt töitä myös useiden muiden huippu-urheilijoiden kanssa.

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!