© Kuva: Getty Images

ATP Wimbledon: Nishikoria pistetasoituksella

ATP Wimbledon
Kei Nishikori – Roger Federer
Keskiviikko 10.07. klo 17:00

Keskiviikon toinen nosto Wimpelistä on Kei Nishikorin ja Roger Federerin välinen herkkupala. Japanilainen Nishikori ei ole vielä päässyt urallaan nostamaan Grand Slam -turnauksessa mestaruuskannua, kun taas sveitsiläiselle maailmanlistan kolmoselle se on oikein tuttua hommaa – Federerillä on tilillään komeat 20 titteliä.

Nishikori on tähän asti suorittanut turnauksessa hienosti – neljässä ottelussa vastustajille on lohjennut yhteensä vain yksi erä. Nishikorin lausunnot ovatkin osoittaneet kovaa itseluottamusta. Japanilaistaituri on erittäin monipuolinen pelaaja ja on syytä muistaa, että viimeksi Federeriä vastaan japanilainen otti voiton vuoden 2018 ATP-finaaleissa.

Federerin kaavio on ennen keskiviikon peliä ollut kevyt ja mies on klaarannut tiensä puolivälieriin melko helposti. Maanantaina Matteo Berrettinistä ei ollut sveitsiläiselle mitään vastusta. Kokeneen sveitsiläisen otteissa ei ole ollut erityistä loistoa, mutta homma on hoitunut. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Roger ole enää nuori poika. Nishikoriakin vastaan Federer on luonnollisesti suosikki, mutta kertoimien asettelusta täytyy olla hieman eri mieltä. Japanilainen on Federerin ensimmäinen todellinen testi tässä turnauksessa.

Vetosuositus

Suurin mielenkiinto löytyy tällä erää pistetasoituksesta. On vaikeaa nähdä Federeriä tasoituksen edellyttämänä jättisuosikkina taitavaa Nishikoria vastaan. Niinpä otamme japanilaista pistetasoituksella – vetosuositus on Pelin tasoitus – Kei Nishikori +6.5 kertoimella 1,85.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Kei Nishikori – Roger Federer ja kohteeseen veto ”Pelin tasoitus – Kei Nishikori +6.5”. Jos Federer voittaa maksimissaan kuusi peliä enemmän kuin Nishikori, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Federer voittaa vähintään seitsemän pistettä enemmän, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.