Futsalin maajoukkuepelaaja siirtyy liiganousijan riveihin

© Kuva: Getty Images
Jokerit vierailee Omskissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Futsalin kokenut maajoukkuepelaaja Jarmo Junno (27) siirtyy kolminkertaisen Suomen mestarin Sievi FS:n rivestä sarjanousija Tornion Palloveikkojen rosteriin. Tornion Palloveikot tiedotti sopimuksesta perjantaina Facebook-sivuillaan.

Junno on yksi suomalaisen futsalin meritoituneimmista pelaajista, jonka palkintokaapissa on kolme perättäistä Suomen mestaruutta Sievi FS:n paidassa vuosilta 2014–17. Junno oli kaikilla kolmella mestaruuskaudella suuressa roolissa laukoen muun muassa finaalisarjoissa tärkeitä voitto-osumia. Lisäksi Nivalasta kotoisin olevalla Junnolla on SM-hopea kaudelta 2013–14 Oulun Tervarien riveissä.

Junno debytoi Suomen futsalmaajoukkueen ringissä 23-vuotiaana vuonna 2015, mistä asti hän on ollut maajoukkueen vakiokasvoja. Maaotteluita Junnolla on vyöllään epävirallisten tilastojen mukaan 35, joissa hän on laukonut 9 maalia.

Liiganousija Tornion Palloveikot on tiedottanut uutisoivansa lähipäivinä lisää pelaajasopimuksia. Merilappilaisseura nousi Futsal-Ykköseen keväällä 2018 ja Futsal-Liigaan suoraan keväällä 2019.

Seudulla on jo ennestään vahvat futsalperinteet, sillä FT Kemi-Tornio pelasi Liigassa yhdeksän kautta saavuttaen vuosina 1998–2003 kolme Suomen mestaruutta ja kaksi SM-hopeaa. Futsal-Liigassa on pelaa myös FC Kemi (vuodesta 2015 lähtien).

Lähde: Tiedote

Jokerit vierailee Omskissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!