Matteo Trentin tyylitteli voittoon – suursuosikit köröttelivät ladaten akkuja

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Tour de Francen keskiviikon etappi tarjosi hienon kilpailun – mutta ei kokonaiskilpailun jännittäjille. Jo hyvissä ajoin pääjoukko päästi harvinaisen nimekkään ryhmän polkijoita karkuun eikä koskaan edes yrittänyt ottaa heitä kiinni.

Vaikka karkulaiset nimekkäitä laatupyöräilijöitä olivatkin, ei heistä kukaan ollut lähelläkään kokonaiskilpailun kärkeä.

Keskiviikon voittaja, Mitchelton-Scott -tallin Matteo Trentin karkasi karkulaisilta ja ajoi lopulta 37 sekunnin erolla voittoon ennen Quick-Stepin tanskalaista Kasper Asgreenia. Greg van Avermaet nappasi kolmannen sijan. Maaliin tulon jälkeen saatiin odotella kohtuullisen pitkään ennen kuin tämän kisan suurimmat nimimiehet rullasivat kaikessa rauhassa maaliin. Keltapaita Julian Alaphilippe johdatteli muut voittajasuosikit maaliviivan yli 20.10 voittajan Trentinin jälkeen!

Akkujen lataaminen oli ymmärrettävää, sillä keskiviikon etappi oli pitkälti siirtymätaival Alppien juurelle. Torstaina, perjantaina ja lauantaina sitten tykitetäänkin ylämäkeä oikein huolella. Sunnuntaina tulevan kolmen päivän suurin sankari saa sitten nauttia lasin shampanjaa matkalla Pariisin keskustaan ja seurata rauhassa kirimiesten kamppailua etappivoitosta varmana Tourin voittajana.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!