Romanialainen pyörremyrsky iski

© Kuva: Getty Images

Wimbledonin naisten turnaushistoria sai uuden voittajan. Romanian Simona Halep teki selvää jälkeä Serena Williamsista.

Monen ennakko-odotuksissa kaikkien aikojen Grand Slam -kaksinpelivoittojen määräennätystä jahdannut Williams oli suosikki, mutta romanialainen murskasi Williamsin. Ottelu päättyi alle tunnissa Halepin voittoon 2-0 (6-2, 6-2).

Nykyään harvakseen kilpaileva Williams ei päässyt missään vaiheessa uransa toista Grand Slam -voittoaan janonnutta Halepia. Aiemmin Halep oli voittanut 2018 Ranskan avoimet, mutta Wimbledonissa ennen tätä vuotta hän oli vain kerran yltänyt semifinaaleihin, vuonna 2015.

Miesten kaksinpelin mestaruus ratkaistaan sunnuntaina. Vastakkain ovat ykköseksi sijoitettu Novak Djokovic ja kakkoseksi sijoitettu Roger Federer. Miesten puolella sijoitukset pitivät kutinsa, toisin kuin naisissa. Voittaja Halep oli sijoitettu ennen turnausta sijalle 7 ja finaalivastus Williams sijalle 11.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.