10. elokuuta järjestettävän Boxing Night Olavinlinna -tapahtuman tarjonnassa on tapahtunut muutos, kun Timo “Stadin malli” Laineen ja Marko Monosen keskinäinen ottelu joudutaan perumaan. Mononen vetäytyy tapahtumasta, ja Laineelle etsitään paraikaa uutta vastustajaa.

Peruminen johtuu Monosen perhepiirissä sattuneesta yllättävästä kuolemantapauksesta. Nyrkkeilijän asioita hoitava Steel Ring -promootioyhtiö kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa jo tiistaina.

– Markon ja muidenkin läheisten selviäminen järkyttävästä ja ennakoimattomasta menetyksestä on nyt päällimmäisenä. Tällaisessa tilanteessa Markon otteluun valmistautuminen täysipainoisesti ei ole mahdollista eikä inhimillisesti katsoen kukaan voi sellaista vaatia, Steel Ringin tiedoksiannossa kerrotaan.

Timo Laineen uusi vastustaja selviää lähipäivinä. Samalla tiedotetaan tapahtumassa nyrkkeilevien Oskari Metzin, Nourdeen Touren ja Dayron Lesterin vastustajista.

Illan pääottelussa Edis Tatli kohtaa kevyen sarjan ottelussa nicaragualaisen Berman Sanchezin, ja aikaisemmin illalla espanjalais-suomalainen Jose Sanchez saa vastaansa niin ikään nicaragualaisen Yesner Talaveran. Tapahtuman ainoassa olympiatyylin ottelussa Savonlinnan kasvatti Topi Heinonen kohtaa superraskaan sarjan ottelussa kolminkertaisen Suomen mestarin Antti Lehmusvirpin.

Lähde: Tiedote.