Viime syksyn bulgarialaisen SKV Montana Volleyn sekä kevään saksalaisen TSV Giesen Grizzlysin riveissä pelanneen Antti Poikelan ura jatkuu Belgian pääsarjassa. Poikelan uusi työnantaja on VBC Waremme.

– Joukkue on melko nuori, mutta mielenkiintoinen. Valmentaja haluaa aidosti vielä pelaajia eteenpäin. Itselleni on tiedossa vähän isompi rooli, 30 vuotias yleispelaaja kertoo.

Viime kaudella Waremme sijoittui sarjassa kuudenneksi. Nyt Belgian liigaa ollaan supistamassa kahdeksaan joukkueeseen.

– Taso tulee näin olemaan entistä korkeampi ja kovia pelejä riittää. Tuskin ollaan mestarisuosikkeja, mutta varmasti tullaan kiusaamaan isompia seuroja Kaislasalon Samulin edustamaa Lindemans Aalstia ainakin, Napapiirin Pallokettujen kasvatti heittää.

Kaislasalo siirtyi aiemmin kesällä Kreikasta Belgiaan. Hallitsevaa Belgian mestarijoukkuetta VC Greenyard Maaseikia puolestaan luotsaa Suomen miesten maajoukkueen englantilainen päävalmentaja Joel Banks.

Bulgarian ja Saksan lisäksi Poikela on lentopalloillut ammatikseen Italiassa, Tshekissä ja Ranskassa. Kotoisessa Mestaruusliigassa 192-senttinen Poikela on edustanut Korson Vetoa, Valkeakosken Isku-Veikkoja, Pielaveden Sampoa, Hurrikaani-Loimaata ja Akaa-Volleyta.

Miesten Suomi-paidan Antti Poikela on pukenut ylleen kahdesti, keväällä 2018 Hollantia vastaan.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote