© Kuva: Getty Images

ATP Montreal: Kiinnostaako Kyrgiosia turnausvoiton jälkeen?

Petsipappa –

ATP Montreal
Nick Kyrgios – Kyle Edmund
Keskiviikko 07.08. klo 01:30

Otetaan yksi tennisnosto Montrealin ATP-turnauksen avauskierrokselta, jossa Nick Kyrgiosin ja Kyle Edmundin välisessä ottelussa on kaikki huippuviihteen ainekset. Tenniksen paha poika Kyrgios viilettää myötätuulessa voitettuaan juuri Washingtonin ATP-turnauksen. Kestääkö miehen keskittyminen läjässä hienon turnausvoiton jälkeen?

Kyrgios siis raivasi tiensä voittoon Washingtonissa. Turnauksessa mies kaatoi kaksi top 10-pelaajaa: välierissä Stefanos Tsitsipas joutui tunnustamaan aussin paremmakseen ja finaalissa Daniil Medvedev koki saman kohtalon. Erityisesti Kyrgiosin syöttöpeli oli vakuuttavaa turnauksessa. Kyrgiosin ranking on noususuunnassa ja mies on tällä hetkellä sijalla 27. Potentiaaliahan olisi aivan huipulle asti, mutta arvaamaton pelaaja on itse siihen suurin este.

Edmund on rankingissa muutaman sijan Kyrgiosia alempana eli sijalla 33. Pelaajat ovat kohdanneet kerran aikaisemmin viime vuonna, jolloin Kyrgios oli parempi erin 2-1. Washingtonissa Edmund kärsi yllättävän tappion Peter Gojowczykille. Syöttöään parantanut Edmund ei ole Kyrgiosin tasoinen, eikä erityisen hyvässä iskussa, mutta hänen mahdollisuutensa piilee australialaisen mahdollisessa motivaation puutteessa.

Vetosuositus

Kyrgiosin motivaation arvuuttelu on nostanut miehen kerrointa jo liikaakin tähän otteluun. Jos tennis maistuu tiistai-iltana, Edmund pitäisi olla normaaliesityksellä lyötävissä. Vetosuositus on Nick Kyrgios voittaa ottelun kertoimella 2,04.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Nick Kyrgios – Kyle Edmund ja kohteeseen veto ”Nick Kyrgios voittaa ottelun”. Jos Kyrgios voittaa ottelun, saat 204 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Edmund voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.