Conor McGregor pahoinpiteli vanhuksen baarissa – Katuu nyt tekoaan: ”Kyseinen mies ansaitsi nauttia ajastaan pubissa ilman, että se päättyi niin kuin se päättyi”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

UFC:ssä upean uran luonut Conor McGregor joutui jälleen ongelmiin häkin ulkopuolella. Tällä kertaa McGregor riehui nyrkkeineen baarissa. Hän löi nyrkillään iäkästä miestä voimalla ohimoon baaritiskillä. Teko tallentui valmontakameralle.

Syy turpakäräjille oli varsin naurettava. Mies ei suostunut kohottamaan maljaa McGregorin nimikkowhiskyn kera. Tästä UFC-tähti ei pitänyt, vaan alkoi väkivaltaiseksi. Tilanne selvisi nopeasti, kun muutama mies tuli väliin ja saattoi McGregorin ulos baarista.

McGregor myönsi ESPN:n haastattelussa toimineensa väärin.

– Sillä mitä tapahtui, ei ole sinänsä mitään väliä, sillä minä olin väärässä ja toimin väärin. – Kyseinen mies ansaitsi nauttia ajastaan pubissa ilman, että se päättyi niin kuin se päättyi, McGregor sanoi.

– Olen sen velkaa ihmisille, jotka ovat tukeneet minua. Äidilleni, isälleni ja perheelleni. Tällaiset tilanteet eivät ole ne syyt, jonka vuoksi hakeuduin harjoittelemaan kamppailulajeja vaan päin vastoin, Conor kertoo.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!