Tässä juttusarjassa tutustutaan baseballiin ja MLB:hen. Kirjoittaja itse on baseballin suhteen täysi märkäkorva. Juttusarjan jokaisessa osassa on myös vetovihje aluksi kotoisesta pesäpallostamme ja jatkossa MLB:stä.

Petsipappa

Kolmas MLB-veto: Orastava osumaputki!

MLB
Pittsburgh Pirates – New York Mets
Sunnuntai 04.08. klo 02:05

MLB-tipsit viilettävät huikeassa kahden tipsin voittoputkessa, kun toinenkin vihje oli voitollinen. En sorru kuitenkaan vääränlaiseen ylpeyteen, vaan tutkimista on jatkettava nöyrällä mielellä. Ensi yöksi saadaan kehiin yksi suosikkitipsi.

Pittsburgh ja NY Mets kohtaavat lauantaiyönä. Metsin aloittajana toimii ensimmäistä kertaa viime viikolla joukkueeseen treidattu Marcus Stroman, joka on tilastojen mukaan kelpo syöttäjä – ja ainakin parempi kuin Piratesilla aloittava Chris Archer, jonka otteet heittelevät kovasti. Syöttäjän suhteen siis lasketaan selkeä etu NY Metsille.

Mets on muultakin materiaaliltaan hieman Piratesia parempi. Pirates ei ole todellakaan viime aikoina loistanut otteillaan. Metsille on laskettava tässä vielä etua motivaation suhteen, sillä joukkue puskee kohti .500 rajaa sarjataulukossa eli sillä on vielä mahdollisuudet post-seasonille.

Vetosuositus

Vetomarkkinoilla NY Mets on suosikki, mutta vaikuttaa siltä, että sen suosikkiasema voisi olla vielä isompikin. Niinpä me pelisijoitamme tähän kohteeseen hyvällä mielellä: vetosuositus on NY Mets voittaa ottelun kertoimella 1,73.

.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Pittsburgh – NY Mets ja kohteeseen veto ”NY Mets voittaa ottelun”. Jos NY Mets voittaa ottelun, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Pittsburgh voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]