Miesten Salibandyliiga alkaa lauantaina kuuden ottelun voimin. Tampereen Classic on jälleen kerran kiistaton ennakkosuosikki, kun puhutaan mestaruudesta. Joukkue on kuitenkin muuttunut, sillä lähtijöiden puolella on muun muassa huippupelaajat Krister Savonen ja Joonas Pylsy.

Tilalle ryhmään tuli Steelersissä kovia tehoja pyssyttänyt Ville Lastikka. Classic-kapteeni Nico Salo kertoi kauden avaustilaisuudessa joukkueen lähtökohdat kauteen.

– Isoja menetyksiä oli meille. Maailman parhaimpia pelimiehiä Pylsy ja Savonen. Sitten meille tärkeä mies pukukopissa ollut Tino Salminen lähti pois. Se antaa muille pelaajille mahdollisuuksia ottaa sitä sankarin viittaa ja muut äijät voivat ottaa sitä vitsinheittoa pukukopissa, kun ei ole turkulainen enää koko ajan puhumassa päälle. Se on ihan hieno uusi mahdollisuus meidän koko jengille, Salo sanoi kieli poskessa kauden avaustilaisuudessa.

Salo on vaikuttunut lyhyessä ajassa uuden hankinnan pelikyvyistä.

– Lastikka on ihan teräsmies. Hän pelasi ensimmäisen harkkamatsin viime viikolla ja heti pääsi hyvin pelille mukaan. On kyllä hienoa päästä harjoittelemaan sen tasoisen äijän kanssa. Tosi lupaava ja taitava kaveri.

Joukkue aikoo pitää oman pelityylinsä tuoreena.

– Kyllä tässä pyritään, että ei menisi rutiiniksi pelaaminen. Sitä pyritään uudistamaan ja ollaan aktiivisempia ja keksitään uusia jippoja siihen. Kyllä sieltä jotain uusia taktisia asioita tulee. Koitetaan, että ei olla aina sama vanha, Salo totesi.