SPV takoi hurjan kasan maaleja sarja-avauksessa – Classicin kausi käynnistyy vasta maanantaina

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten Salibandyliigan avauspäivänä lauantaina pelattiin yhtä ottelua vaille täysi kierros. Komeimmat maalilukemat isku taululle SPV, joka päihitti Seinäjoella OLS:n peräti 14-6. SPV teki peräti yhdeksän maalia kolmannessa erässä. Joukkueen tehokkain pelaaja oli Jukka-Pekka Pelto-Arvo, joka mässäili tehot 3+1. Jyrki Holopainen teki myös neljä pistettä, mutta hänen tehonsa olivat 1+3.

Viime kaudella hopealle yltänyt TPS avasi uuden kauden tappiolla. Joukkue hävisi Kupittaalla Oilersille luvuin 4-6. Oilersin tehomies oli Justus Kainulainen iskemällä hattutempun.

Muissa otteluissa Nokian KrP kaatoi kotonaan LaSB:n 6-2, Steelers päihitti ÅIF:n tiukasti 8-7 ja EräViikingit haki vierasvoiton sarjanousija Tikkurilan Tiikereistä maalein 7-3.

Welhot ja Happee pelasivat ottelussaan varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla tasatuloksen 7-7, joten ratkaisu saatiin vasta rangaistuslaukauksilla. Happee oli näissä etevämpi, joten kaksi sarjapistettä matkasi Jyväskylään.

Avauskierroksen päättää maanantain Classic-Indians-ottelu. Peli alkaa Tampereella klo 18.30.