Heliövaaralle, Niklas-Salmiselle ja Virtaselle villit kortit Tali Openiin – Luvassa äärimmäisen kovatasoinen ATP Challenger -turnaus

© Kuva: Getty Images

Paluun kansainväliseen kilpailukalenteriin tekevä Tali Open 11.-17.11. julkaisi tiistaina neljälle pelaajalle myönnetyt villit kortit – suomalaisista pääsarjapaikat saivat Harri HeliövaaraPatrik Niklas-Salminen ja Otto VirtanenEmil Ruusuvuori on myös suoraan pääsarjassa, jossa on mukana peräti neljä TOP100-pelaajaa.

Helsingissä Talin Tenniskeskuksessa on pelattu ATP Challenger -turnaus viimeksi vuonna 2014. Tuolloin Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen juhlivat turnauksen nelinpelivoittoa. Nieminen ja Kontinen voittivat turnauksen myös vuonna 2013 ja tuolloin otti myös Nieminen kaksinpelimestaruuden.

Viimeisimmät vuodet ATP Challenger -tason otteluista on nautittu kesän perinteikkäässä Tampere Openissa. Nyt villin kortin saaneet 30-vuotias Heliövaara (ATP-787) ja 22-vuotias Niklas-Salminen (ATP-545) pelasivat tänä kesänä myös Tampereella. Niklas-Salminen ylsi kaksinpelissä hienosti 16 parhaan joukkoon ja parivaljakko marssi yhdessä nelinpelin välieriin asti. 18-vuotias Virtanen (ATP-1143) tekee puolestaan paluuta kilpakentille kyynärpäävamman jäljiltä – Virtanen ei ole pelannut turnauksia sitten kesän poikien Wimbledonin. Villi kortti myönnettiin myös tämän hetkiselle junioreiden maailmanlistan ykköselle tsekkiläiselle Jonas Forejtekille (ATP-527). Turnauksella on vielä yksi villi kortti jakamatta ja sen saaja ilmoitetaan myöhemmin.

Läpimurtovuottaan pelaava 20-vuotias Ruusuvuori (ATP-148) on rankinginsa puolesta suoraan pääsarjassa. Ruusuvuori on voittanut tänä vuonna peräti kolme kaksinpelin ATP Challenger -turnausta. Turnaukseen ilmoittautuneiden lista on komeaa katseltavaa, sillä joukossa on peräti neljä TOP100-pelaajaa: Japanin Yoshihito Nishioka (ATP-68), Ruotsin suurlupaus Mikael Ymer (ATP-74), Australian Alexei Popyrin (ATP-88) ja Bosnia-Hersegovinan Damir Dzumhur (ATP-92). Lisäksi mukana on kymmenen pelaajaa sijoilta 100-150, muun muassa Henri Laaksonen (ATP-105) ja Thomas Fabbiano (ATP-111), .Eli luvassa on äärimmäisen kovatasoinen ATP Challenger -turnaus.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.