Mira Potkosen valmentaja pohti tulevaa MM-puolivälierää: ”Irlantilaisen heikkoudet on tiedossa”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilijä Mira Potkonen on iskenyt MM-nyrkkeilyissä puolivälieriin voittamalla Ecuadorin Marie Jose Palacios Espinozan kaikin tuomariäänin 5-0.

Ottelu alkoi hyvin Potkosen komennossa ja suomalainen osui vahvasti takakädellä. Palacios Espinoza kuunteli pystystä lukua jo avauserässä. Myös toinen erä alkoi hyvin, ja loppu oli rutiinisuorittamista Potkoselta.

– Vastustaja oli kuta kuinkin sellainen, kun arvioimme. Hyvin lähti välillä liikumaan ja ahnas iskijä, mutta Mira onnistui pitämään ottelun komennossaan kaikki kolme erää, valmentaja Maarit Teuronen kehui suojattiaan.

Torstaina Potkonen iskee uransa kolmatta kertaa MM-kilpailujen puolivälierässä. Mitalista käydään kova taisto Irlannin alle 22 vuotiaiden Euroopan mestaria Amy Broadhurstia vastaan. Naiset kohtasivat elokuussa EM-kilpailujen semifinaalissa, jolloin Potkosen kokemus oli valttia.

– Irlantilaisen heikkoudet on tiedossa ja niistä pitää päästä rokottamaan. Suunnitelmat alkaa olla selvillä, mutta toki täytyy olla hereillä vaihtamaan taktiikkaa kesken ottelun, Teuronen arvioi.

Potkosen ottelu käydään Ulan-Udessa noin klo 14 Suomen aikaa. Ottelu on A-kehän viides.

Lähde: Tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.