Salibandyliigassa käytiin lauantaina yksi mittelö, kun OLS kaatoi kiusaamisen vastaisessa teemaottelussa Oulussa liiganousija Tiikerit 6-5. OLS nousi samalla tasapisteisiin sarjassa neljäntenä olevan SPV:n sekä Westend Indiansin, LASB:n ja EräViikinkien kanssa.

Kaksi erää pelattiin sabluunalla, jossa OLS teki ensin kaksi maalia ja sitten Tiikerit kavensi yhdellä. Kolmannessa OLS näytti jo karkaavan, kun Mika Hirsikorpi kiskaisi kierrosta 5-2 ja Matti Viitajylhä kohautti katsomoa kiepauttamalla vauhdista ilmaveivillä takayläkulmaan 6-2.

Tiikerit osoittautui kuitenkin sitkeäksi saaliiksi, sillä junioritähti Joakim Lund kavensi ensin kahdesti ja perään Toni Rintala upotti pallon isäntien maalin etualakulmaan. Viimeiset kaksi ja puoli minuuttia väännettiin kuitenkin maaleitta, vaikka molemmilla joukkueilla oli melkoisia paikkoja laittaa pallo verkkoon.

Tiikerien Joakim Lund oli kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään Kastellin iltapäivän tehomies. Isännistä osui kahdesti Asla Veteläinen.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelut Happee–Steelers, Classic–OLS ja Welhot–EräViikingit.

Lähde: Salibandyliiton tiedote