Siilijärven Pesikselle kaksi tärkeää jatkosopimusta – valmennustiimi vahvistuu uudella nimellä

© Kuva: Juha Tamminen

Siilinjärven Pesiksen miesten Superpesisjoukkue on täydentynyt, kun Kimmo Lukkari sekä Mikko Hakomäki jatkavat SiiPessä vuoden mittaisilla jatkosopimuksilla. Pelinjohdossa jatkavat Perttu Westersund ja Tommi Luostarinen. Lisäksi SiiPen valmennustiimi vahvistuu sotkamolaislähtöisillä Riku Tolosella ja fysioterapeuttiopiskelija Atte Hartikaisella.

Kimmo Lukkari on täpinöissään jatkosopimuksestaan. Viime kaudella hän löi runkosarjassa yhteensä 59 juoksua, joka oikeutti lyöntitlastossa sijalle 14.

– Lähden SiiPen toiseen Superpesiskauteen innostunein fiiliksin. Viime kaudesta tuli paljon oppia, mitä hyödynnetään nyt talviharjoittelussa ja ensi kesän peleissä. Uskon että nämä opit näkyvät myös joukkueen harjoittelussa talvella. Tulevalla kaudella koetan hakea monipuolisuutta omaan lyöntivalikoimaan, jatkosopimuksen SiiPen kanssa tehnyt Lukkari kertoo seuran tiedotteessa.

Mikko Hakamäki odottaa itseltään viime kautta enemmän.

– Päättynyt kausi oli raskas, kun jouduttiin taistelemaan sarjapaikasta kaksi eri ottelusarjaa pitkälle syksyyn. Henkilökohtaisesti kehitettävää jäi sisäpeliin ja tavoitteena onkin lyödä enemmän juoksuja kuin viime kesänä, Hakomäki toteaa.

Valmennusryhmään liittyvä Tolonen otti uuden työpaikan vastaan ylpeänä.

– On hienoa, että kysyttiin nousua tekevän seuran toimintaan mukaan. Muutettuani muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin Savoon on mukavaa että saa tehdä töitä asuinseudulla. Isoin tekijä SiiPeen päätymisen kannalta oli kuitenkin se, että viime kauden kokemusten pohjalta koen erittäin tärkeäksi, että pääsen toimimaan tiimissä, jonka jäsenten ajatukset pesiksestä vastaavat meneillään olevaa aikakautta. Hienoa myös että asioita tehdään oikeasti tiiminä, Riku Tolonen miettii.

Lähde: SiiPe:n verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.