Suomalaisampuja hienosti toiseksi Ranskassa – ”Mitali tällaisessa kisassa tuntuu oikein hyvältä”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Joonas Kallio sijoittui isopistoolissa hienosti toiseksi, kun Lapua Eurooppa cupin finaali alkoi Ranskan Chatêauroux´ssa. Marko Talvitie oli kuudes ja Teemu Lahti 12:s.

 

Ranskan Chatêauroux´ssa järjestetään viikonloppuna 25m iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cupin finaali. Tänään ammuttiin isopistooli, ja sunnuntaina on vuorossa vakiopistooli.

Suomussalmen Urheiluampujien Joonas Kallio sijoittui hienosti toiseksi tuloksellaan 578. Voiton vei ylivoimaisesti Azerbaidzhanin Ruslan Lunev, jonka voittotulos oli 588. Kolmanneksi sijoittunut Saksan Stephan Trippel ampui saman tuloksen kuin Kallio, mutta ”napakympit” olivat suomalaisen hyväksi 23-19.

– Pito ja tuntuma aseeseen olivat hyviä heti alusta lähtien. Tarkkuusosalla pari sarjaa jäi vähän alas, ja se vähän jäi harmittamaan. Pikaosalla meinasi jännittää, mutta sain useimmiten repäistyä ihan kohtuullisen lähelle keskustaa. Mitali tällaisessa kisassa tuntuu oikein hyvältä, Kallio sanoi kilpailun jälkeen.

Hyvää suomalaispanosta täydensi Lehtimäen Ampujien Marko Talvitie, joka sijoittui kuudenneksi (575). Kallion seuratoveri Teemu Lahti oli 12:s (567).

Lahti kehui kaksi vuotta sitten käyttöönotettua ampumarataa erinomaiseksi. Ranskan ampumaurheiluliitto kunnosti entisen sotilastukikohdan moderniksi ampumaradaksi 30 miljoonalla eurolla.

– Tarkkuusosalla oli vaikeuksia saada kunnollista otetta ja osumat pyrkivät kasaantumaan vasemmalle ohi  kympin. Tarkkuusosa jäikin vaatimattomaksi. Pikaosassa suoritustekniikka ”kiihtyi” ja aloin hätiköidä liipaisun tekemisen kanssa. Ei siis jäänyt kovin paljon kerrottavaa. Nyt keskityn huomiseen vakiopistooliin ja parannan tekemisen tasoa, Lahti sanoi.

Chatêauroux´ssa on käynnissä myös 300m kiväärilajien Lapua Eurooppa cupin finaali. Siinä ei ole suomalaisia mukana.

Lapua Eurooppa cupin finaali, 25m iso- ja vakiopistooli
12.-13.10. Chatêauroux, Ranska

Lähde: Ampumaurheiluliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!