IL: Norjalaishiihtäjä kritisoi Anita Korvan Instagram-kuvia – Suomalainen lataa takaisin: ”Huvittaa, että hän laittaa tuollaisia kuvia ja kommentoi sitten minun kuvia”

Suomalaishiihtäjä Anita Korva on Iltalehden mukaan antanut kovaa palautetta norjalaiselle kilpasiskolleen Kristine Stavås Skistadille.

– Kävin hänen kuvaa Instagramissa kommentoimassa, että mä tykkään esitellä itseäni näin. Meinasi huvittaa, että hän laittaa bikinikuvia, joissa näkyy sukuelimistä puolet, Korva sanoo Iltalehdelle.

– Mun mielestä mun kuva oli vähän urheilullisempi, eikä siinä näkynyt mitään törkeätä. Vähän huvittaa, että hän laittaa tuollaisia kuvia ja kommentoi sitten minun kuvia, Korva jatkoi.

Kaikki lähti käyntiin viime viikolla, kun 20-vuotias Korva latasi Instagramiin otoksen, jossa hän poseeraa yläkroppa paljaana. Skistad kommentoi Dagbladetin jutussa kuvaa.

– Itsensä esitteleminen vaikuttaa kiinnostavan häntä aika paljon. En ole peiliselfieiden iso fani, mutta hän saa tehdä mitä haluaa, 20-vuotias Skistad kommentoi norjalaislehdelle.

Hän ei myöskään ololut vakuuttunut Korvan fysiikasta.

– En. Hänellä on lihaksia, mutta sillä ei saa minua vaikuttuneeksi.

Skistad voitti nuorten MM-kisoissa sprintin kultaa. Korva saalisti sen sijaan samoista nuorten kisoista kolme pronssia, mutta epäonnistui ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa Seefeldissä. Hän jäi vapaan sprintin karsintaan ja oli 51:s.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!