Leo-Pekka Tähti antoi MM-välierässä myrskyvaroituksen!

© Kuva: Getty Images

Leo-Pekka Tähti lähtee suursuosikkina ratakelauksen T54-luokan 100 metrin perjantaiseen finaaliin parayleisurheilun MM-kisoissa Dubaissa. Tähti eteni finaaliin voittamalla torstaisen välierän kauden kärkiajalla 13,83.

– Nyt oli tarkoituksena kelata kova aika. Alkuerien jälkeen oli hyvin aikaa mietiskellä ja hakea virettä. Hyvä, että tuo meksikolainen kaveri oli minun välierässä. Hän kelasi alkuerässä aika helposti 14,02, ja se toi minulle hyvin latinkia välierään, Tähti sanoi.

Meksikolainen Pablo Cervantes oli Tähden välierässä toinen ajalla 14,04. Tähti eteni välieriin voittamalla alkueränsä ajalla 14,07.

Torstain kaksi starttia olivat Tähdelle ensimmäiset kilpailut tanskalaisen Volturnusin kelaustuolin uudella rungolla.

– Istuma-asento tuntui hyvältä ja vakaalta. Luotto tuoliin alkaa olla tapissa, eli välinepuoli on nyt kunnossa, ainakaan siihen homma ei finaalissa kaadu, Tähti sanoi.

Perjantain finaalissa Tähti puolustaa toissa vuoden MM-kisojen 100 metrin mestaruutta. Ykköshaastaja voisi olla välierien toiseksi nopeimman ajan 13,94 kelannut Australian Samuel Carter.

– Kiihdytys tuntui välierässä hyvältä. Myös maksiminopeus oli ihan hyvä, joten luottavaisen mielin lähden finaaliin, Tähti sanoi.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.