MTV: Anita Korva kerää seuraajia rohkeilla Instagram-kuvilla – Hiihtolegenda Jari Isometsäkin on innoissaan: ”Jos kestää huomion, niin ei muuta kuin lisää kuvia vaan”

Hiihtäjä Anita Korva herätti viikko sitten huomiota julkaisemalla Instagramissa kuvan lihaksikkaasta ylävartalostaan. 20-vuotias lahjakkuus on myös aiemmin saanut runsaasti huomiota rohkeilla somekuvillaan.

Jari Isometsä on kommentoinut nyt asiaa MTV:lle.

– Toki hän on sillä tavalla saanut näkyvyyttä, mutten tiedä, onko hän sitä tietoisesti hakenut. Hän on tavallinen nuori, joka postaa itsestään kuvia. Tietysti nämä viimeiset olivat vähän enemmän huomionhakua, mutta jos kestää kaiken huomion, niin ei muuta kuin lisää kuvia vaan, MTV Urheilun hiihtoasiantuntija sanoi.

Korva saavutti viime talvena nuorten MM-kisoissa Lahdessa kolme pronssimitalia: viiden kilometrin vapaalla tyylillä hiihdetyssä kilpailussa ja perinteisellä hiihtotavalla sprintissä sekä 15 kilometrillä.

– Minä näkisin kyllä kaikista kiinnostavimpana asian kolme nuorten MM-pronssia viime talvena. Ei meillä sellaisia urheilijoita kovin montaa ole, Isometsä kertoo MTV:lle.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!