Anthony Joshuan promoottori valaisi tilannetta seuraavaa ottelua ajatellen

© Kuva: Getty Images

Supertähti Anthony Joshuan seuraavasta ottelusta on riittänyt spekulaatioita mielin määrin. Tieto tulevasta vastustajasta on vaihdellut päivittäin. Toisena päivänä Joshuan on kerrottu varmasti kohtaavan Oleksandr Usyk, ja toisena päivänä hänen on kerrottu todennäköisimmin kohtaavan Kubrat Pulevin.

Joshuan promoottori Eddie Hearn kertoi Boxingscene-sivustolle, mikä on tällä hetkellä tilanne. Usykille järjestetään kohtaamista Dereck Chisoran kanssa maaliskuulle ja Joshua kohtaisi tämän hetkisen tiedon mukaan Pulevin huhtikuussa.

– Usyk-Joshua on megaottelu, mutta ei vielä. Jos Usyk kohtaa Chisoran isossa raskaansarjan ottelussa, Usykin ja Joshuan kohtaamisesta tulee monsteriluokan ottelu vuoden 2020 toisella puolikkaalla, Hearn pohti.

Hearn on myös Usykin promoottori. Hänen mielestään Usykin on hyvä saada alle yksi iso ottelu myös painavimmassa nyrkkeilyluokassa. Ukrainan rautanyrkki debytoi vasta tänä vuonna raskaassa sarjassa, kun hän päihitti Chazz Witherspoonin lokakuussa.

– On myös olemassa rotaatio siitä, minkä liiton haastaja pääsee iskemään aina vuorollaan ensiksi. Tällä kertaa vuoro on IBF:llä, jonka haastajaksi Pulev on nimetty. Tilanne on hieman sekalainen, kun minäkin ajan Usykin asioita. Joshua puolustaa kuitenkin titteleitään, on vastassa kuka tahansa, Hearn pyöritteli.

Lähde: Boxingscene.com

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.