SM-kilpailut alkavat tänään Tampereella – Mukana monia viime viikon EM-uinneissa kilpailleita uimareita

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Lyhyen radan Suomen mestaruuksista uidaan torstaista sunnuntaihin Tampereen Uintikeskuksessa. Järjestelyistä vastaa TaTU Tampere ja Uinti Tampere. SM-uinneissa kilpaillaan nuorten ja aikuisten sekä parauinnin Suomen mestaruuksista. Edellisen kerran Tampereella uitiin SM-kisoja kesän 2017 SM-viikolla.

Mukana on yhteensä 526 uimaria 52 seurasta. Startteja otetaan 2186 alkukilpailuissa ja tähän lisätään vielä finaalistartit. 50 ja 100 metrin matkoilla uidaan alkuerien lisäksi B- ja A-finaalit, 200-400 metrin matkoilla alkuerien lisäksi finaali. 800-1500 metrin matkat uidaan suorina loppukilpailuina.

Nuorten mestaruudet ratkotaan aamujaksojen alkuerissä klo 9.30 alkaen ja finaalit käynnistyvät päivittäin klo 17.00 alkaen.

Tampereella nähdään monia viime viikon EM-uinneissa kilpailleita uimareita. EM-finaalin viidenneksi uinut Ida Hulkko lähtee innoissaan kotialtaassa kisattaviin SM-uinteihin. EM-välierissä nähdyt Ari-Pekka Liukkonen ja Riku Pöytäkivi ovat myös mukana ja olympiapaikkansa Tokioon jo varmistanut Matti Mattsson kisaa SM-titteleistä kolmella matkalla. EM-kisat sairastumisen vuoksi väliin jättänyt 16-vuotias Laura Lahtinen on nyt mukana SM-altaassa.

Tampereella ei nähdä kärkiuimareista Mimosa Jallowia, Veera Kivirintaa ja Jenna Laukkasta, he kisaavat viikonloppuna pitkällä radalla kansainvälisissä kilpailuissa Amsterdamissa.

Lähde: Uimaliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!