Suomalaispelaajilla mahdollisuudet pudotuspeleihin Mestarien liigassa – ”Loppu oli huikeaa taistelua meiltä”

© Kuva: Juha Tamminen

Naisten lentopallon Mestarien liigassa suomalaisväriä tuovat LP Salon joukkueen lisäksi libero Roosa Koskelo ja passari Kaisa Alanko. Tiistain lohkovaiheen kolmansissa peleissä Koskelon Stuttgart oli voitokas Ukrainassa, kun taas Alangon Nantes koki ensimmäinen tappionsa. Molempien joukkueiden saldo on ensimmäisen puolikaan jälkeen kaksi voittoa ja yksi tappio eli pudotuspelipaikat ovat vielä hyvinkin mahdollisia.

Kaisa Alangon Nantes koki tappion kotonaan juuri seurajoukkueiden maailmanmestaruuden voittaneelle italialaiselle Coneglianolle 0-3 (22-25, 18-25, 22-25). Vieraat repäisivät tarrittavan eron erien lopulla, kun etenkin päätöserässä Nantesilla oli hyvä ote pitkään erästä.

Alanko pelasi koko pelin ja pääsi haastamaan verkon toisella puolella mm. Paola Egonun (11/+3), Kim Hillin (12/+10), Robin de Kruijfin ja puolalaisen virkasisarensa Joanna Woloszin 2500 kotikatsojan edessä.

Roosa Koskelon Stuttgart puolestaan haki vierasvoiton Ukrainasta Khimik Yuzhnysta 1-3 (22-25, 16-25, 25-22, 26-28). Koskelo uurasti liberona läpi ottelun.

– Kaksi ensimmäistä erää hallitsimme peliä täysin, sen jälkeen Khimik laittoi syöttöön selkeästi lisää painetta ja alkoi myös kaivamaan palloja peliin puolustuksessa. Se teki isoimman eron alkupeliin verrattuna. Meidän torjunta-puolustus oli koko pelin hyvää.

Neljännessä erässä saksalaisjoukkue nousi 20-24 -tappioasemasta komeasti voittoon.

– Loppu oli huikeaa taistelua meiltä. Mahtava nousu ja voitto, tärkeät kolme pinnaa jatkopaikkaa ajatellen, Koskelo riemuitsi.

LP Salo pelaa naisten Mestarien liigassa keskiviikkona kotonaan Fenerbahcea vastaan kello 19.

Miesten Mestarien liigassa Lauri Kermisen Kuzbass Kemerovo pelaa keskiviikkona vieraissa Berlin RCV:ta vastaan ja Joel Banksin valmentama Greenyard Maaseik on puolestaan Puolassa torstaina Jastrzebski Wegielin vieraana.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.