Mahtavaa! Rosa Pohjolainen avasi mitalitilin Suomelle nuorten olympialaisissa

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen mitalitili aukaistiin tänään Sveitsissä nuorten olympialaisissa kun alppihiihtäjä Rosa Pohjolainen suurpujotteli upeasti hopealle.

Lähtönumerola 13 startannut Pohjolainen tahditti ensimmäisen kierroksen nopeimman ajan 1:04.99. Toisella kierroksella alppihiihtäjättären aika oli kuudenneksi nopein, joka yhteisajassa piti nuoren naisen kiinni kirkkaimmissa mitaleissa. Tiukasti kärkeen kiilasi kuitenkin isäntämaan Amelie Klopfenstein 0.14 sekunnin erolla.

– Ensimmäinen kierros oli normi perusvarmaa laskemista, eikä ollut mitään suurempia virheitä. Toisella kierroksella lähdin hieman jarru pohjassa liikenteeseen, ja tuli hieman tappiota. Tosi hyvillä fiiliksillä tästä kohti pujottelua ja pari pujottelua, eiköhän se kultakin sieltä vielä tule, iloitsee Pohjolainen.

Kilpailussa kolmanneksi tuli Itävallan Amanda Salzgeber 0.15 sekuntia kärjestä. Kilpailussa koettiin myös epäonnea kun kilpailurinteen gondolihissi hajosi eikä kilpailun kolme viimeistä laskijaa päässyt toiselle kierrokselle kun kilpailun järjestäjät totesivat kilpailun päättyneeksi ongelmatilanteen vuoksi. Yksi kolmesta oli Suomen Maisa Kivimäki. Kivimäki oli ensimmäisen kierroksen 39:s.

Huomenna nuorten olympialaisissa vuorossa miesten suurpujottelu, josssa lähtöviiksellä Jaakko Tapanainen ja Eduard Hallberg.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!